Word lid

Join us

Wil jij onderdeel worden van een Esports organisatie waar jij je kan verbeteren in welke game dan ook? Of wil je in je vrije tijd rondhangen met andere gamers? In dat geval ben je van harte welkom bij Northern Lions Esport. Het staat je vrij om je gratis in te schrijven voor Northern Lions Esports, hiermee krijg je toegang tot de Northern Lions groep en wordt je op de hoogte gehouden van al het nieuws rondom NLE. Het is tevens mogelijk je aan te sluiten bij ons discord kanaal, waar je kan praten met andere Lions of vragen kan stellen aan onze behulpzame staf.

Voor €15 per maand wordt je een lid van Northern Lions Esports, waarmee je toegang krijgt tot onze gaming honk -toegankelijk wanneer Covid-19 regels verminderd worden-. Hier staan 25 top-gaming computers die jij kan gebruiken voor welke game je wil spelen, of sluit je aan bij een van onze andere games die we dagelijks met elkaar spelen. Van Moba’s tot racegames en van shooters tot RPG’s, bij NLE zijn er altijd wel mensen die met je meedoen.

Indien jij jezelf wil verbeteren kun je ook aansluiten bij een van onze opleidingsteams, hier werk je samen met andere spelers en een coach om je vaardigheden te verbeteren en jezelf naar een hoger niveau te tillen. Onze beste teams zijn actief op nationaal en internationaal niveau, waardoor wij de kennis en ervaring kunnen aanbieden om jou een betere speler te maken.

Northern Lions Esports is een organisatie opgezet door studenten voor studenten, maar dit betekent niet dat niet-studenten niet welkom zijn. Iedereen, jong en oud, is welkom om bij ons aan te sluiten en mee te delen in het plezier!

Wil je een kijkje komen nemen? Het staat je altijd vrij langs te komen en zelf de smaak te komen proeven van de beleving die NLE jou kan bieden.

Wil je een lidmaatschap afsluiten? Kom dan langs onze game faciliteit in het NHL gebouw - Rengerslaan 10, Leeuwarden- en spreek een van onze leden aan.

Tijdens de Covid-19 pandemie is het tevens mogelijk om dit Inschrijfformulier in te vullen en via email te sturen naar hr@northernlionsesports.nl, waarna wij je zullen contacteren.